Početna - IZDVOJENO - Manifestacija “100 % Zagorsko” u Rijeci
stoposto_zagorsko

Manifestacija “100 % Zagorsko” u Rijeci

U petak 29. kolovoza 2014. godine na Korzu u Rijeci održat će se sajamska izložba Krapinsko-zagorske županije pod nazivom „100% ZAGORSKO“.

“100% Zagorsko” je prodajno – izložbena manifestacija na kojoj će se izlagati poljoprivredni proizvodi uzgojeni na tradicijski, konvencionalni, integrirani i ekološki način, te proizvodi tradicijskih obrta Krapinsko-zagorske županije.

Krapinsko-zagorska županija promovira se kao poželjna turistička destinacija bogate kulturne baštine i enogastronomske ponude, s brojnim manifestacijama i rekreativnim sadržajima.

Izvorne proizvode Zagorja predstavljati će preko 40 izlagača, proizvođača, obrtnika, tvrtki, toplica, agroturizama, hotela, restorana, kulturnih ustanova i udruga. Na više od 40 izložbenih i prodajnih štandova, najbolje i najkvalitetnije proizvode sa zagorskih polja i pitomih brežuljaka uzgojene na tradicijski, konvencionalni, integrirani i ekološki način prezentirat će povrćari, voćari, pčelari, proizvođači kupinovog vina i autohtonih sorti vina, bučinog ulje.

Svečano otvaranje manifestacije 100% ZAGORSKO u Rijeci, Trg 128. Brigade HV, 29.08.2014. u 11,30 sati a izložbeno-prodajni sajam posjetite na riječkome Korzu od 10,00 do 23,00 sata.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Pokrenuta peticija “Vratimo brodsku liniju Rijeka – Dubrovnik”

Prije nekoliko godina Uprava Jadrolinije odlučila je da više neće financirati ljetnu trajektnu liniju između Rijeke i Dubrovnika, za koju ...