Početna - IZDVOJENO - Manifestacija “Vau vau lice Platka” odgađa se za iduću subotu

Manifestacija “Vau vau lice Platka” odgađa se za iduću subotu

Manifestacija planirana za ovu nedjelju, radi kišne vremenske prognoze, odgađa se za iduću subotu, 10. srpnja.

U subotu, 10. srpnja po prvi puta ispred Velikog doma na Platku ljubimci i njihovi vlasnici moći će uživati zajedničkim aktivnostima jer novo Vau vau lice Platka osmišljeno je za odličan provod cijele obitelji.

HOPnite u nedjelju na Platak i okušajte se u canicross utrci, sve popularnijoj sportskoj disciplini u kojoj sudjeluju vlasnici i njihovi psi. Bitno je da pas pritom ima odgovarajuću ormu ili oprsnicu koja mu neće ograničavati prirodno kretanje i disanje. Svi sudionici dobivaju poklon paket koji je osigurao HOP, a najbrži će osvojiti i nagrade. Staza je dužine 6 km i srednje zahtjevnosti. U canicrossu okušat će se i kineziologinja Sanja Žuljević, trenerica u popularnom televizijskom showu „Život na vagi“ i njen pas Bali.

Za one koji vole sporiji ritam tu je canihike tura, vođena planinarska šetnja s psima. KRAS PGŽ (Koordinacijska radna skupina za zaštitu životinja) osigurala je majice i ručak za 30 sudionika koji se prvi prijave.

Ukoliko želite razviti timski duh u obitelji i među prijateljima sudjelujte na Obiteljskoj tražilici. Najspretniji će osvojiti proizvode za svoje ljubimce iz HOP-a, najsretniji i nagradu iz tombole.

Dan na Platku provest će i dio štićenika skloništa za nezbrinute životinje iz Liča i Crikvenice pa ukoliko još nemate ljubimca, imat ćete priliku prošetati nekog psića, donirati za nezbrinute životinje kako bi ih što bolje zbrinuli, a možda nekoga i udomiti.

HOP se pobrinuo za kutak u kojem će dreser, nutricionist i veterinar odgovarati na pitanja vlasnika o ishrani, zdravlju i odgoju pasa. Posjetitelji će imati priliku vidjeti i zanimljivu demonstraciju napada i obrane kod pasa kao i zavidnu razinu poslušnosti, upoznati potražne pse Javne vatrogasne postrojbe Grada Rijeke Belvu i Zena i saznati kako izgleda agilitiy trening u organizaciji Agility kluba Adriatica. Najmlađi posjetitelji moći će uživati u Fun zoni i  KRAS-ovoj edukativnoj čitaonici i kreativnoj radionici „Izgubljeni Flegi“.

Tijekom cijelog dana zagarantirana je dobra zabava i puno smjeha čemu će svakako pridonijeti i voditelj događanja popularni Dražen Turina Šajeta.

Sponzori projekta su HOP i INA uz podršku pokrovitelja Primorsko-goranske županije i Općine Čavle. Ne propustite priliku za dolazak na jedinstvenu manifestaciju Vau vau lice Platka, 10. srpnja od 10 sati, ispred Velikog doma Platak.

Dan poslije, još u vijek stignete rezervirati svoje mjesto u oazi mira i relaksacije na 1111 m nadmorske visine i uživati u 6 radionica, jednom predavanju te panoramskoj vožnji žičarom na Zen licu Platka. Više o svemu na sva-lica-platka@.eu ili na facebook stranici Sva lica Platka.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Prijavite se na malonogometni turnir u povodu Dana sporta

Glavni događaj na ovogodišnjem Danu sporta bit će malonogometni turnir. Turnir će se održati u subotu, 28.5.2022. godine, na pomoćnom ...