Početna - AUTOMOTO - Maškarani auto-rally Pariz – Bakar

Maškarani auto-rally Pariz – Bakar

Maškarani auto-rally “Pariz-Bakar” tradicionalna je manifestacija koja se od 1990. godine neprekidno održava u organizaciji Autokluba „Rijeka“, kao parodija na svjetski poznati rally „Pariz-Dakar“ i od tada je prateća sportska manifestacija Riječkog karnevala.

Maškarani auto – rally “Pariz – Bakar“ jedinstvena je manifestacija te vrste u svijetu gdje utrku voze motorizirane maškare iz različitih krajeva, gdje svi sudionici – natjecatelji, njihova pratnja i suci moraju biti maskirani, a posebna su priča njihova prigodno dekorirana vozila.

Rally se vozi prema Posebnom pravilniku oslanjajući se na sportska pravila Hrvatski auto karting saveza. Sastoji od vožnje po zadanom putu – itinereru i posebnih ispita spretnosti-vožnjom među čunjevima na poligonu.

Utrka Pariz – Bakar ove se godine održava po 27. put te će proći kroz Rijeku, Kostrenu i Bakar. Start je u Rijeci u 10:05, u ulici Krimeja – podno Trsata.

Subota 03.02.2018.
Program:
9:55 – Svečano otvorenje manifestacije
10:05 – START
10:30 – 11:00 – Predstavljanje na Korzu
11:30 – Ispit spretnosti u Kostreni
12:45 – Ispit spretnosti u Bakru.
14:30 – proglašenje najuspješnijih i dodjela nagrada uz tradicionalni zakusku i druženje za sve sudionike uz domaćinstvo Bakarskih maškara.

Maškarani tanci u Domu kulture Škrljevo održat će se od 21:30 do 4:00 h. Za odličnu ugostiteljsku ponudu s pristupačnim cijenama zaduženi su Barkoncept.hr i Me gusta gourmet pub, a za odličan štimung glavni “krivci” bit će “Trio Andreas”. Ulaz je besplatan!
Dodatne informacije i rezervacije (20 kn po stolu; 1 stol – 6 osoba): 095 805 85 14 i na e-mail: skrljevskemaskari@gmail.com.

HRELJIN U Domu kulture Hreljin održat će se “Maškarani tanci”. Za dobar štimung pobrinut će se Kumpanija Nebuloza, a ugostitelj je Barutana Hreljin. Ulaz za maske je 10 kn, a za civile 20 kn. Očekuju vas bogate tombule i nagrade za maske!!!
Za sve informacije i rezervacije stolova obratite se na: 0913239142. Rezervacije stolova su besplatne!

U Bakru će se održati  i Maškarani tanci u prostorijama udruge „La Bamba“. Čekaju vas brojna iznenađenja i najoriginalnija maškarana zabava! Ulaz za članove udruge ” La bamba” je besplatan, a za sve ostale 20 kn. Pozvani su svi koji vole zabavu, maškare, smijeh i ples, na ove po svemu drugačije tance.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Policija pojačano nadzirala promet tijekom vikenda, kažnjen 251 vozač

Tijekom proteklog vikenda na prometnicama u nadležnosti Policijske uprave primorsko-goranske prometna policija je pojačano nadzirala promet, u cilju sprječavanja prometnih ...