Početna - ZABAVA - SHOWBIZ - Massimo ovog ljeta nastupa na Ljetnoj pozornici
massimo
web

Massimo ovog ljeta nastupa na Ljetnoj pozornici

Opatijska Ljetna pozornica ovog će ljeta ponuditi, prema svemu sudeći, veći broj koncerata nego što je to bio slučaj prethodnih godina. Ovog tjedna je tako najavljeno kako će u Opatiji nastupiti i Massimo Savić u sklopu svoje turneje po Hrvatskoj.

Massimo će na Ljetnoj pozornici nastupiti 17. kolovoza 2018. s početkom u 21 sat.

Radi se o glazbeniku koji iza sebe ima iznimno bogatu karijeru i velik broj osvojenih nagrada. Svoj jedinstven glazbeni pečat ostavio je već u 80-tima kroz radove s bendom Dorian Gray, a kasnije je pokrenuo izuzetno uspješnu samostalnu karijeru. Massimo je dobitnik najvećeg broja nagrada Porin za mušku vokalnu interpretaciju i podjednako je cijenjen od publike i kritike.

Ulaznice su već puštene u prodaju putem sustava Eventim. Cijene u pretprodaji do 15. lipnja su 150 kuna za zonu parter 1 i 120 kuna za zonu parter 2.

Spomenimo kako je još ranije najavljeno da će u Opatiji tijekom ljeta svoje koncerte imati Tony Cetinski i Zucchero, a u bližem razdoblju očekuju se također najave ostalih koncerta i drugih manifestacija.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Kvarner wine fest

Na Kvarner Wine Festu bit će održano i nekoliko iznimno zanimljivih te korisnih radionica. Neke će biti prilagođene prvenstveno izlagačima, ...