Početna - IZDVOJENO - Masterclass radionica gitare Vlatka Stefanovskog
stefanovski

Masterclass radionica gitare Vlatka Stefanovskog

U Opatiji će se od 27. do 29 studenoga u KD Zora održati Masterclass Guitar Workshop – radionica gitare pod vodstvom virtuoza svjetske slave, nadaleko poznatog glazbenika Vlatka Stefanovskog. Vlatko će u navedenom terminu dvokratno, najprije ujutro od 10.00 do 13.00 sati, a zatim i u popodnevnom terminu od 17.00 do 19.00 sati u dvorani Kulturnog doma Zora u Opatiji svoje vještine prenositi polaznicima.

Kotizacija za radionicu iznosi 300,00 kuna, a u cijenu je uključena i okrjepa u vidu sendviča i soka. Ulaznice za radionicu u prodaji su od 1. listopada 2015. do ispunjenja kvote od maksimalno 50 polaznika, na prodajnim mjestima Festivala Opatija. (Prodajna mjesta FO)

Prijaviti se mogu svi bez obzira na dob, uz preduvjet da su savladali osnove sviranja ovog glazbenog instrumenta. Osim uplate kotizacije od 300,00 kn, polaznici su si obvezni osigurati akustičnu gitaru za sudjelovanje na radionici.

U nedjelju, 29. studenog u 20 sati u hotelu Bristol održat će se koncert polaznika s Vlatkom Stefanovskim.

Po završetku radionice, polaznicima će biti uručene diplome/priznanja o sudjelovanju na radionici s potpisom priznatog svjetskog majstora gitare.

Usavršite svoje vještine sviranja ovog suvremenog instrumenta i trzanje žica pretvorite u još bolju glazbu, vježbajući s najboljim. Iskoristite jedinstvenu priliku i zavirite u tajne akustične gitare i rituale elite.

Cijena Masterclassa: 300,00 kuna

Internet prodaja: www.mojekarte.hr

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...