Početna - IZDVOJENO - Matej Mitrović: 100 utakmica u dresu HNK Rijeka
mitrovic-1

Matej Mitrović: 100 utakmica u dresu HNK Rijeka

Uoči utakmice protiv Istre 1961 Matej Mitrović, branič HNK Rijeka, proslavio je stoti nastup u dresu Rijeke. Naime, Mitrović je stotu utakmicu u bijelom dresu odigrao na gostovanju u Kupu Hrvatske protiv Lokomotive (29. studenog).

Rijeka je u međuvremenu u prvenstvu gostovala kod Dinama i Splita, ogled protiv pulskog sastava bio je prva prilika da se klub Mateju zahvali na svemu što je dosad učinio za klub uručivši mu prigodan dar uoči utakmice kojeg mu je uručio Srećko Juričić, sportski direktor HNK Rijeka.

Mitrović je debitirao u utakmici šesnaestine finala Kupa Hrvatske protiv Zmaja (11:0) 9. listopada 2013. godine, a u 100 utakmica postigao je pet golova za Rijeku.

– Ovo je velika čast za mene. Godine u Rijeci brzo su proletile. Nadam se da ću još puno pružiti u dresu Rijeke, rekao je Matej Mitrović nakon pobjede protiv Istre 1961 kojom su nogometaši Rijeke zaključili više nego uspješnu polusezonu.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Obilježavanje međunarodnog dana sjećanja na holokaust

Obilježavanje Međunarodnog dana sjećanja na holokaust u sprečavanja zločina protiv čovječnosti u organizaciji UABA-e grada Opatije i Gimnazije Eugena Kumičića ...