Početna - IZDVOJENO - Matjaž Kek nakon Intera: Hvala na čestitkama, ali one su još preuranjene
Capture

Matjaž Kek nakon Intera: Hvala na čestitkama, ali one su još preuranjene

– Došli smo dosta rano do onog što smo željeli – mirne utakmice. Možda je u drugom poluvremenu ili prvom nedostajao još koji pogodak zbog utiska, ali ovo je treća utakmica u tjedan dana. Bili smo toliko dominantni da uopće nije dolazilo u pitanje tko će biti pobjednik, rekao je Matjaž Kek, trener Rijeke.

Samir Toplak na konferenciji za novinare čestitao je Rijeci na naslovu prvaka ustvrdivši da bi se moralo dogoditi čudo da se to ne ostvari. Trener Rijeke, kao i uvijek, pozvao je na oprez.

– Nije mi lako u nekim momentima kada moram upozoravati. Razumijem navijače, ali ima se još za igrati. Znamo koliko bodova moramo osvojiti, matematika je jednostavna. Hvala na čestitkama, ali one su još preuranjene i dosta je posla još pred nama, zaključio je Matjaž Kek.

U videu pogledajte izjavu Matjaža Keka nakon utakmice protiv Intera

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Kultura i umjetnost se vraćaju u punom sjaju: Virtuoz iz Matulja Zvjezdan Ružić objavio suradnju s književnikom Lukom Paljetkom

Jedna potpuno neočekivana suradnja, objavljena upravo na Svjetski dan glazbe, virtuoz iz Matulja, Zvjezdan Ružić još jednom donosi fantastičnu glazbenu ...