Početna - IZDVOJENO - Matjaž Kek nakon Osijeka: Neka igrači uživaju u ovom trenutku
kek osijek

Matjaž Kek nakon Osijeka: Neka igrači uživaju u ovom trenutku

U trenutku kada je nakon utakmice protiv Osijeka Matjaž Kek ušao u press centru HNK Rijeka prolomio se pljesak. Bio je to trenutak koji je rekao puno, pobjedom protiv Osijeka Rijeka je pobjegla drugoplasiranom Dinamu na osam bodova.

– Čestitke igračima da su šesti put ove sezone pobijedili jednu od najboljih ekipa u ligi u jednoj kvalitetnoj utakmici. Šteta što nismo realizirali silne prilike. Smogli smo snage da privedemo utakmicu kraju. Opet, jedan od odlučujućih trenutaka bio je da kada smo se malo zatresli, zaorilo se s tribina i ta sinergija je rezultirala važnom pobjedom. Publika je bila fenomenalna, rekao je Matjaž Kek nakon pobjede protiv Osijeka.

– Ovo je jedan korak prema naprijed. Razumijem euforiju na tribinama, ali moraju svi razumjeti da trener zna da je 18 bodova u igri i daleko da je nešto riješeno. Moramo ostati koncentrirani jer nas već za četiri dana čeka teška utakmica. Neka igrači uživaju u ovom trenutku, zaključio je Matjaž Kek.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

EPK Susjedstvo Kastav inicijativom prema ministarstvima poziva: Sačuvajmo ugrožene jezike!

Na web platformi susjedstva Kastav predstavljena je, između ostalog, i inicijativa za očuvanjem svih dijalekata hrvatskog jezika, a sljedećeg će ...