Početna - IZDVOJENO - Matjaž Kek: Ova utakmica pokazala je da je ekipa spremna za najviša mjesta
kek
foto: hnk Rijeka

Matjaž Kek: Ova utakmica pokazala je da je ekipa spremna za najviša mjesta

Matjaž Kek djelovao je zadovoljno nakon utakmice u Splitu. Trener Rijeke i sam je istaknuo da pobjede u ovakvim utakmicama govore o tome da je Rijeka ove sezone spremna za najviše domete.

– Očekivano teško, ali zasluženo na kraju. Bio je spor protok lopte na teškom terenu, te jedna izuzetno disciplinirana ekipa Splita. Ako ne uđeš dobro, ako nisi pravovremen i brz imaš problema, rekao je Matjaž Kek nakon pobjede u Splitu.

– Dignuli smo ritam s promjenama, dočekali situaciju gdje je odlučila individualna kvaliteta Franka Andrijaševića. Nikome neće biti ovdje lako igrati. To su utakmice kada ekipa ne igra dobro, a na kraju pobijedi. Nakon ovakih utakmica se vidi da su igrači spremni i imaju formu za najviša mjesta, ustvrdio je Kek.

Rijeka je u Splitu potvrdila naslov jesenskog prvaka Hrvatske, a Kek se već okrenuo idućem kolu protiv Istre.

– Veliki kompliment igračima. Malo tko je očekivao da ćemo imati toliko bodova, ovo je jedna izuzetna serija. Sada je koncentracija na derbiju protiv Istre i onda ćemo podvući crtu. Ekipi veliki kompliment za sve što su napravili, zaključio je Matjaž Kek.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gospa

15. kolovoz, blagdan Vele Gospe

Svim čitateljicama i čitateljima portala Liburnija.com povodom blagdana Vele Gospe želimo mir i sreću. Redakcija portala liburnija.com