Početna - IZDVOJENO - Matjaž Kek: Regionalni derbi nosi kvalitetu i naboj van igrališta
kek

Matjaž Kek: Regionalni derbi nosi kvalitetu i naboj van igrališta

Nogometaši Rijeke u subotu (Stadion HNK Rijeka, 17 sati) dočekuju Istru 1961 u okviru 18. kola MAXtv Prve lige. Riječki nogometaši ostali su jedina neporažena momčad ove sezone, a u prvom prvenstvenom ogledu u Puli ove sezone Rijeka je slavila pogotkom Romana Bezjaka.

– Regionalni derbi uvijek nosi kvalitetu na i naboj van igrališta. Dolazi na Istra 1961 koja je na riječki pogon i puna optimizma. Imamo dovoljno svojih problema i moramo razmišljati o tome kako se postaviti i pronaći formulu i način da dođemo do bodova – rekao je Matjaž Kek koji ovoga puta ne može računati samo na Romana Bezjaka  koji će susret propustiti zbog tri žuta kartona.

– Cilj je kvalitetnim odnosom, angažmanom i agresivnošću odgovoriti na kvalitetu koju ima istra, te zadovoljiti apetite navijača. Nadamo se punom stadionu, pomoć je itekako potrebna – ustvrdio je Matjaž Kek.

Utakmicu protiv Istre 1961 najavi je i Mate Maleš.

– Ne možeš danas nikoga lagano pobijediti ako nisi agresivan i u blizini igrača. Istra je dobra ekipa, na nama je da damo maksimum i vjerujem da će sve biti u redu. Poziv navijačima da nas dođu podržati u što većem broju – ustvrdio je Matej Maleš.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...