Početna - IZDVOJENO - Matjaž Kek uoči Dinama: Utakmica velikog uloga
kek
foto: hnk Rijeka

Matjaž Kek uoči Dinama: Utakmica velikog uloga

Nogometaši Rijeke u subotu gostuju kod Dinama (Stadion Maksimir, 15 sati) u okviru 18. kola MAXtv Prve lige. Riječki nogometaši u važnu utakmicu ulaze sa šest bodova prednosti, a poraz do Dinama u veljači 2016. jedini je posrtaj izabranika Matjaža Keka u posljednje 53 prvenstvene utakmice.

– Veseli nas činjenica što će puno navijača krenuti prema Zagrebu. Puno nam znači podrška u utakmici gdje već naziv derbi nosi puno upitnika. Želimo odigrati dobru utakmicu, predstaviti se kakva je Rijeka bila u ovom dijelu prvenstva kroz pozitivnu atmosferu nakon pobjede protiv Lokomotive, rekao je Matjaž Kek, trener Rijeke, u najavi utakmice protiv Dinama.

– Dinamo se dignuo u zadnjim utakmicama, Petev je napravio dobar posao i to je druga ekipa. Dinamo je igrao dobro u posljednjim utakmicama, posebice u Osijek. Petevu je uspjelo posložiti ekipu. Ovo je utakmica velikog uloga, ali nije odlučujuća, zaključio je Matjaž Kek.

Alexander Gorgon ove sezone igra u odličnoj formi i jedan je od riječkih aduta u ovoj utakmici.

– Ove utakmice su posebne za svakog igrača. Živimo za ovakve utakmice, idemo u Maksimir bez pritiska. Ako pobijedimo to je nešto veliko za nas, ako izgubimo, o čemu ne razmišljamo, neće se dogoditi ništa posebno, rekao je Alexander Gorgon koji će prvi put igrati u Maksimiru.

– Nije dobro ući u utakmicu s namjerom da izboriš remi. Obično onda stvari krenu krivo. Pokušat ćemo nastaviti igrati kao dosad. Veći je pritisak na Dinamu, pokušat ćemo igrati svoj nogomet.  Dinamu dajem prednost jer domaći teren može biti velika prednost u ovakvim utakmica,  zaključio je Alexander Gorgon.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Natječaj za produkciju promo videa projekta “Povežimo se baštinom”

Turistička zajednica grada Rijeke objavila je Natječaj za produkciju promotivnih videa (Nabava 31 – grupa 5) u sklopu projekta Povežimo se ...