Početna - IZDVOJENO - Matjaž Kek uoči Intera: Rijeka u ovom trenutku igra dobar nogomet
kek-presica

Matjaž Kek uoči Intera: Rijeka u ovom trenutku igra dobar nogomet

Nogometaši Rijeke u nedjelju u Zaprešiću (19 sati) gostuju kod Intera u utakmici 4. kola MAXtv Prve lige. Rijeka je odlično ušla u sezonu s tri pobjede, dok Inter nakon tri kola ima jedan  bod.

– Nakon razočaranja u četvrtak moramo gledati prema naprijed na način da samo u HNL-u dobro krenuli. Utakmica protiv Istanbula ostavila je trag, vidjet ćemo još na koje igrače možemo računati. Inter je teška utakmica za koju se moramo dobro pripremiti, rekao je Matjaž Kek, trener Rijeke na konferenciji za novinare uoči utakmice protiv Intera.

– Moramo gledati na sebe da zadržimo kvalitetu igre, mislim da Rijeka igra dobar nogomet. Ispadanje iz Europe je svima teško palo, koncentracija je usmjerena prema HNL-u. Inter je pokazao da može biti jako nezgodna ekipa,  ustvrdio je Kek.

Utakmicu je najavio i  Matej Mitrović.

– Znamo svi kako je igrati u Zaprešiću, prošle sezone tamo nismo uspjeli pobijediti. Moramo se što bolje regenerirati, dobro ući u utakmicu i nastaviti pobjednički niz, ustvrdio je Mitrović.

– Svi smo bili tužni nakon utakmice u četvrtak. Nekad je sreća na tvojoj strani, nekad na tuđoj. Treba se okrenuti prvenstvu, zaključio je Matej Mitrović.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Općina Lovran sanira školjeru na lovranskom lukobranu

Općina Lovran nastavlja s investicijama, pa je tako jučer započela dohrana školjere luke Medveja i luke Lovran. Načelnik Bojan Simonič ...