Početna - IZDVOJENO - Matjaž Kek uoči Istre 1961: Plemenita ideja koja se izdiže iznad utakmice
Matjaž Kek
Foto: HNK Rijeka

Matjaž Kek uoči Istre 1961: Plemenita ideja koja se izdiže iznad utakmice

Nogometaši Rijeke u subotu (Stadion HNK Rijeka, 17 sati) dočekuju Istru 1961 u utakmici posljednjeg, 36. kola, MAXtv Prve lige. Utakmica je to bez rezultatskog imperativa pošto je Rijeka osigurala drugo mjesto, a Istra 1961 će u dodatne kvalifikacije za ostanak. Prihod od utakmice ići će za obnovu Vukovarskog vodotornja, a to će ujedno biti i oproštajna utakmica Ivana Vargića koji neće biti u konkurenciji za sastav.

– Ovo je jedna utakmica posebnog značaja. Plemenita ideja koja se izdiže iznad same utakmice i sigurno je da je veliko zadovoljstvo da ćemo moći prisustvovati jednoj takvoj utakmici. Naravno da nas zanima rezultat, a jedini cilj je pobjeda, rekao je Matjaž Kek, trener Rijeke.

Na posljednjoj konferenciji za novinare bio je i Ivan Vargić koji će karijeru nastaviti u dresu Lazija.

– Priča Ivana Vargića je primjer mladim igračima. Nama je velika čast na način na koji odlazi. U kadru s utakmicom za Istru 1961 su Andrej Prskalo i Ivan Nevistić, a Ivanu Vargiću i s moje strane jedno veliko hvala, rekao je Kek.

Vargić se zahvalio svima u klubu koji su bili uz njega proteklih godina.

– Hvala svima, od čistačica koje su se brinule da svlačionice budu čiste, preko fizioterapeuta, ekonoma, trenera, suigrača bez kojih se ne bi dogodio ovaj transfer. Hvala ljudima iz kluba koji su uvijek bili uz nas u dobrim i lošim situacijama. Nadam se da ću se jednog dana vratiti ovdje, ustvrdio je Ivan Vargić.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Grad Opatija uredio dječji kutak na Kantridi

Donacijom Grada Opatije i tvrtke Parkovi d. o. o. Opatija, na lokalitetu Kantrida KBC-a Rijeka uređen je veseli kutak za ...