Početna - IZDVOJENO - Matjaž Kek uoči Lokomotive: Rezultat ovisi o tome kako će Rijeka izgledati
kek

Matjaž Kek uoči Lokomotive: Rezultat ovisi o tome kako će Rijeka izgledati

Nogometaši Rijeke u subotu (Stadion u Kranjčevićevoj, 15 sati) gostuju kod Lokomotive u utakmici 31. kola MAXtv Prve lige. Riječki nogometaši ove sezone četiri su puta odmjerili snage s Lokomotivom i ostvarili su pritom četiri pobjede. Rijeka je dvaput slavila u Kranjčevićevoj ulici svladavši lokose 2:1 u prvenstvu i 1:0 u četvrtfinalu Kupa Hrvatske.

– Još jedno teško i interesantno gostovanje. Lokomotiva je u pozitivnoj seriji, šteta što ovakve dvije ekipe nemaju mogućnost igrati na boljem terenu pošto obje ekipe žele igrati. Kako nama tako i njima i moramo se prilagoditi, rekao je Matjaž Kek, trener Rijeke, uoči subotnjeg gostovanja protiv Lokomotive.

– Lokomotiva je definirala sastav, spoj mladosti i iskustva. Igraju dobro, nešto opreznije nego inače, imaju brzu transformaciju. Razmišljamo najprije o sebi. Sigurno da rezultat ovisi o tome kako će Rijeka izgledati, zaključio je Matjaž Kek.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...