Početna - IZDVOJENO - Matjaž Kek uoči Osijeka: Neka pobjeda u Splitu bude dodatna energija
Kek
Screenshot YouTube

Matjaž Kek uoči Osijeka: Neka pobjeda u Splitu bude dodatna energija

Nogometaši Rijeke u nedjelju (Stadion HNK Rijeka, 17 sati) dočekuju Osijek u utakmici 26. kola. Statistika u HNL-u govori da Rijeka već šest utakmica u HNL-u ne zna za poraz od Osijeka, dok je u posljednjih 16 utakmica upisala samo jedan poraz.

– Silno je bilo oduševljenje nakon pobjede u Splitu i sigurno da je to obaveza više za nas da se pripremimo i kvalitetno odigramo protiv Osijeka. Dolazi protivnik koji je bodom na Poljudu dobio dodatnu energiju. Čeka nas utakmica u kojoj moramo paziti njihov kvalitetan izlazak iz čvrstog bloka.  Neka pobjeda u Splitu bude dodatna energija, rekao je Matjaž Kek, trener Rijeke.

Matej Mitrović jedini pogodak ove sezone postigao je upravo u pobjedi Rijeke protiv Osijeka (5:0) na domaćem travnjaku u prvom dijelu sezone.

– Dolazi nam neugodan protivnik. Svi znamo da Osijek igra borbeno. Moramo biti pametni i ne smijemo srljati, rekao je Matej Mitrović.

Gosti na utakmici protiv Osijeka bit će polaznici Centra za odgoj i obrazovanje, Centra za autizam, učenici OŠ San Nicolo, OŠ Waldorfske škole, Športsko društvo Čižići, te Lovranska glazba, Pehinarski feštari.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Obavijest – naplata naknade Hrvatskih voda za uređenje voda

Grad Opatija je od 2020. godine, sukladno zahtjevu Hrvatskih voda, preuzeo poslove naplate naknade za uređenje voda, koja se naplaćuje ...