Početna - GOSPODARSTVO - Matulji: stipendiranje učenika i studenata za godinu 2013./2014.
Općina Matulji

Matulji: stipendiranje učenika i studenata za godinu 2013./2014.

Općina Matulji raspisala je natječaj za stipendiranje učenika i studenata za školsku, odnosno akademsku godinu 2013./2014.

Pravo prijave na natječaju imaju svi oni koju su u posljednje tri godine imali neprekidno prijavljeno prebivalište na području Općine Matulji ili svi oni koji su u proteklih deset godina bili prijavljeni na području Općine Matulji, ali s prekidima. Jedan od osnovnih uvjeta, osim prebivališta, jest status redovnog studenta/učenika.

Osim ovih uvjeta, dodijelit će se razne stipendije koje ovise o prosjeku ocjena ili o imovinskom  statusu.  Naravno, ukoliko zadovoljavate navedene kriterije, sve će biti potrebno upotpuniti pratećom dokumentacijom kao dokaz navedenih uvjeta.

Srednjoškolcima će se osim navedenih stipendija, dodijeliti i stipendija na temelju odabira zanimanja, te ukoliko je odabrano zanimanje deficitarno, također će imati pravo na stipendiju.

O ovim natječajima više možete doznati na službenim stranicama Općine Matulji, no prije svega bitno je naglasiti ono s početka ovoga članka, a to je da svi koji budu podnijeli zahtjev za stipendiju, moraju imati prijavljeno prebivalište na području Općine Matulji.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...