Početna - IZDVOJENO - Matuljska knjižnica biti će zatvorena od 27. 5. do 10. 06.
knjiga

Matuljska knjižnica biti će zatvorena od 27. 5. do 10. 06.

Gradska knjižnica i čitaonica “Viktor Car Emin” Opatija, ogranak Matulji biti će preseljena sa adrese na kojoj sada djeluje u novi prostor na adresi Kastavska cesta 4.

Zbog povećanja broja i zapošljavanja novih službenika u Općini Matulji, došlo je do potrebe za dodatnim prostorom za rad službenika pa će, Općina Matulji preseliti knjižnicu koja je dugi niz godina djelovala u prizemlju zgrade. Zbog toga će biti zatvorena u periodu od 27. svibnja do 10. lipnja 2019.

Za navedeno razdoblje knjižničari neće zaračunavati zakasninu a knjige ćete moći vraćati u centralnu knjižnicu u Opatiju. Nakon iseljenja knjižnice, ispražnjeni prostor će se preurediti u adekvatne uredske prostorije te će se opremiti novim namještajem.

Postojeći ulaz u sadašnju knjižnicu uredit će se na način da će se omogućiti nesmetan pristup, kretanje, boravak te pružanje svih usluga osobama s invaliditetom i smanjene pokretljivosti, što do sada nije bilo moguće.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Povećan proračun Općine Matulji

No, uz napomenu Nakon dvije elektroničke sjednice u Školskoj sportskoj dvoran održana je sjednica Općinskog vijećaOpćine Matulji. Proračun Općine tehničkim ...