Početna - IZDVOJENO - Matuljska kolajnica- međunarodna manifestacija u Mučićima

Matuljska kolajnica- međunarodna manifestacija u Mučićima

Sedamdesetak umjetnika keramike iz Hrvatske i Europe očekuje se na međunarodnoj manifestaciji Matuljska kolajnica koja se održava ovog vikenda u Mučićima. Organizator ovog događanja je Udruga Interinova, čiji su predstavnici Ivna Safundžić i Vera Gambar u društvu Petre Ćulibrk iz Općine Matulji koja je pokrovitelj manifestacije, jučer najavili program navedene manifestacije na tiskovnoj konferenciji.

Druga Matuljska kolajnica održat će se u izložbenom prostoru tvrtke ISA u Mučićima. Izložbu radova natjecatelja i prezentacija njihova rada uživo svakako će biti nešto zanimljivo i vrijedno pogledati. Posjetitelji će moći poslušati i čak tri zanimljive radionice, kao i razgledati 3D printer za keramiku.

Otvorenje programa predviđeno je za subotu 16. rujna u 10:00 sati, a u 11 sati održat će se radionica „Crowling“ čiji je predavač Roberto Aiudi. U 15 sati održava se radionica „Koloristički način paljenja rakua“ Čazima Mehmetija, a dan kasnije, u nedjelju, u 11 sati predavanje na temu „Paljenje u mikrovalnoj pećnici“ održat će Boris Roce.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Natječaj za ravnateljicu/ravnatelja Festivala Opatija

Upravno vijeće Ustanove za organizaciju, promidžbu i posredovanje u oblasti kulture “Festival Opatija” raspisalo je Natječaj za imenovanje ravnateljice/ravnatelja Ustanove. ...