Početna - KULTURA - Matuljske ljetne večeri otvaraju Los Caballeros

Matuljske ljetne večeri otvaraju Los Caballeros

Ljubitelje meksičke i latinoameričke glazbe oduševit će prvi hrvatski mariachi, “dvanaestorica veličanstvenih” Los Caballeros.

Meksičkom i latinoameričkom glazbom u izvedbi glazbenog sastava Los Caballeros ove nedjelje (8. srpnja) s početkom u 21 sat bit će otvoren program Matuljskih ljetnih večeri koje će tijekom srpnja i kolovoza ponuditi bogat kulturni program, najavila je Eni Šebalj, zamjenica načelnika Općine Matulji

Riječ je o glazbenicima koji već skoro dva desetljeća suvereno gospodare hrvatskim i širim prostorima šireći duh latinoameričke glazbe, a brojnim nastupima u Italiji, Njemačkoj, Sloveniji, Austriji potvrđuju svoj međunarodni uspjeh.

Nakon hrvatskih mariachija, već u subotu 14. srpnja na matuljskoj će otvorenoj pozornici nastupiti Mario Lipovšek Battifiaca i Karin Kuljanić. Dva najpopularnija vokala Istre i Kvarnera povest će zaljubljenike čakavskog glazbenog izričaja na šetnju primorskim krajem. Klapa Šufit u Amfitatar stiže 21. srpnja, a 29. srpnja na krovu školske dvorane održat će se Jazz večer.

– Događanja u kolovozu detaljno će biti najavljena krajem srpnja. Sada možemo reći da matuljsku publiku očekuje CIK Film Festival, Smotra liburnijskih zborova i klapa, pjevno-scenska komedija i i matuljska dječja priredba »Matafun«. Završetak ljeta pripast će evergreenima u izvedbi poznatog izvođača kojeg ćemo otkriti krajem ovog mjeseca – rekla je Šebalj navodeći kako svi programi u srpnju i prvoj polovici kolovoza započinju u 21 sat te kako je ulaz na sve manifestacije slobodan.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

GRAD OPATIJA – Javni poziv za financiranje javnih potreba u 2021.

Prijave do 16. studenog 2020. Na temelju članka 6. Pravilnika o financiranju javnih potreba, gradonačelnik Grada Opatije raspisuje JAVNI POZIV ...