Početna - KULTURA - Matuljske ljetne večeri zbog lošeg vremena odgođene za 14. srpanj

Matuljske ljetne večeri zbog lošeg vremena odgođene za 14. srpanj

Zbog loših vremenskih prilika otvorenje Matuljskih ljetnih večeri je otkazano, a koncert Los Caballerosa predviđen za večeras, održat će se na Velu Gospu, 15. kolovoza.

Organizatori pozivaju  publiku da im se pridruži 14. srpnja, na koncertu čakavskog glazbenog izričaja.

Mario Lipovšek Battifiaca i Karin Kuljanić, dvoje najpopularnijih vokala Istre i Kvarnera povesti će zaljubljenike čakavskog glazbenog izričaja na šetnju primorskim krajem i kao i uvijek raspjevati publiku svojim najpoznatijim skladbama i to već ove subote, 14. srpnja.

Ljubitelje meksičke i latinoameričke glazbe oduševit će prvi hrvatski mariachi, “dvanaestorica veličanstvenih” Los Caballeros.

Meksičkom i latinoameričkom glazbom u izvedbi glazbenog sastava Los Caballeros ove nedjelje (8. srpnja) s početkom u 21 sat bit će otvoren program Matuljskih ljetnih večeri koje će tijekom srpnja i kolovoza ponuditi bogat kulturni program, najavila je Eni Šebalj, zamjenica načelnika Općine Matulji

Riječ je o glazbenicima koji već skoro dva desetljeća suvereno gospodare hrvatskim i širim prostorima šireći duh latinoameričke glazbe, a brojnim nastupima u Italiji, Njemačkoj, Sloveniji, Austriji potvrđuju svoj međunarodni uspjeh.

– Događanja u kolovozu detaljno će biti najavljena krajem srpnja. Sada možemo reći da matuljsku publiku očekuje CIK Film Festival, Smotra liburnijskih zborova i klapa, pjevno-scenska komedija i i matuljska dječja priredba »Matafun«. Završetak ljeta pripast će evergreenima u izvedbi poznatog izvođača kojeg ćemo otkriti krajem ovog mjeseca – rekla je Šebalj navodeći kako svi programi u srpnju i prvoj polovici kolovoza započinju u 21 sat te kako je ulaz na sve manifestacije slobodan.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Speleolozi očistili Zametsku pećinu

Hodajući ulicama rijetko razmišljamo o onom što se nalazi ispod asfalta. Postoje li kakve podzemne formacije ispod nas i gdje ...