Početna - IZDVOJENO - McDonald’s i Kraš ujedinili snage
mcdonald
web

McDonald’s i Kraš ujedinili snage

McFlurry Kraš Napolitanke sladoled, najnovija je to ljetna poslastica, a rezultat je suradnje popularnog svjetskog i domaćeg brenda – McDonald’sa i Kraša. U prodaji će biti od 3. kolovoza.

“Vjerujemo da će McFlurry, jedna od naših najpopularnijih slastica diljem svijeta, pa tako i Hrvatske, u svom najnovijem obliku, prožet hrskavim komadićima Kraš Napolitanki, uljepšati pojam ukusnog ljetnog osvježenja.“, ističe Pavel Pavliček, član uprave tvrtke Globalna hrana d.o.o., nositelja franšize za McDonald’s u Hrvatskoj, osvrnuvši se i na najnoviju suradnju s Krašem.

“Ponosni smo na najnoviju suradnju s tvrtkom Kraš. Naime, upravo je Kraš jedan od lokalnih brendova s kojim vidimo pozitivne mogućnosti rasta i zajedničkog napredovanja. Kraš sa svojim dugogodišnjim iskustvom u proizvodnji visokokvalitetnih i originalnih konditorskih proizvoda svakako može doprinijeti našoj ponudi. Naposljetku, upravo je odabir Kraš Napolitanki za najnoviji McFlurry još jedan element koji će naš brend dodatno približiti brojnim vjernim gostima u Hrvatskoj gdje su Kraš Napolitanke jedna od omiljenih slastica mnogih generacija“, objašnjava Pavliček.

Hoće li biti još Kraševih proizvoda u McFlurryju?

“McDonald’s bi svakako volio nastaviti suradnju s Krašem u sklopu koje bismo naše goste voljeli razveseliti još nekim slatkim iznenađenjima iz Kraševe i McDonald’sove radionice. No, uživajmo najprije u McFlurryju sa slasnim Kraš Napolitankama“, poručio je Pavliček.

“Kako bismo osvojili nove kupce s okusima Kraša odlučili smo se povezati s jakim brendom poput McDonald’sa koji je uspješan na svjetskoj, ali i lokalnoj razini, dugi niz godina. Nudeći Kraš Napolitanke u McFlurry sladoledu želimo vjernim kupcima ponuditi poznat i omiljen proizvod kroz novi način konzumacije, ali i osvojiti neke nove ljubitelje ove odlične kombinacije sladoleda i vafla. Ovakvim poslovnim aktivnostima cilj nam je kroz sinergiju dva jaka brenda dodatno jačati desetljećima stvarane poznatost i snagu brenda.“, izjavio je predsjednik Uprave Kraša d.d., Damir Bulić, komentirajući suradnju dva velika brenda.

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...