Početna - GASTRO KUTAK - Medenjak ‘z Opatije

Medenjak ‘z Opatije

U sportskoj dvorani “Marino Cvetković” započeo je Medenjak ‘z Opatije. Radi se o središnjem okupljanju primorsko-goranskih pčelara s ciljem promocije pčelarstva, mednih proizvoda, edukacije pčelara i zainteresiranog građanstva.

„Medenjak ‘z Opatije“ predstavlja centralno mjesto okupljanja pčelara PGŽ, s ciljem promocije pčelarstva, edukacije pčelara i građanstva, predstavljanja i ocjenjivanja kvalitete medova s područja PGŽ uz mogućnost prodaje i degustacije. Zamišljen je kao manifestacija izložbenog, prodajnog, degustacijskog i edukativnog karaktera. Planirani stručno-edukativni program se odvija paralelno s izložbom proizvođača pčelinjih proizvoda i pčelarske opreme, a od 2017. godine novost u programu je Burza pčelarske opreme.

Tijekom izložbe, od 26. – 27. listopada 2018. godine, građani mogu kupiti med po povoljnim cijenama, poslušati stručna predavanja, razgledati starinsku pčelarsku opremu ili kupiti novu. Ulaz za posjetitelje je slobodan.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Speleolozi očistili Zametsku pećinu

Hodajući ulicama rijetko razmišljamo o onom što se nalazi ispod asfalta. Postoje li kakve podzemne formacije ispod nas i gdje ...