Početna - IZDVOJENO - Međunarodni dan društvenih igara, Rijeka
InternationalTable

Međunarodni dan društvenih igara, Rijeka

Udruga “3. zmaj” organizira riječki Dan društvenih igara koji će se održati 30. travnja 2016. u prostoru caffe bara “Tor”.

Već treću godinu Udruga 3. zmaj organizira jednodnevno zabavno-edukativno druženje za riječku publiku u sklopu Međunarodnog dana društvenih igara. Ova tradicija započeta je 2012. godine u SAD-u, a u četiri godine od svog osnutka događaj se proširio na sve kontinente u više od 90 država.

Na ovogodišnjem riječkom Danu društvenih igara, posjetitelji će imati priliku naučiti i isprobati više od 20 različitih društvenih igara, od već svima poznatog šaha i briškule, do novijih igara smještenih u maštovito okruženje poput Munchkin, World of Warcraft, Game of Thrones i mnogih drugih. Na programu su i dva ekipna natjecanja: “Čovječe, ne ljuti se” kviz o poznavanju društvenih igara te “SF/Fantasy Pictionary” – igra prepoznavanja pojmova iz fantastičnih filmova, knjiga i igara. Riječki A.T. Team predstavit će svoju novu društvenu igru pod imenom “Arcadia Tenebra” pa će posjetitelji događaja imati priliku biti jedni od prvih koji će ju zaigrati.

U opuštenoj atmosferi i ugodnom zelenilu caffe bara “Tor”, Udruga 3. zmaj ovim događajem želi potaknuti publiku da na jedan dan ugase svoja računala i mobitele te na zabavan način razvijaju svoje društvene i intelektualne vještine uz bogat izbor igara za svačiji ukus i dob.

Početak druženja je u 14 sati, a ulaz je besplatan.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Kultura i umjetnost se vraćaju u punom sjaju: Virtuoz iz Matulja Zvjezdan Ružić objavio suradnju s književnikom Lukom Paljetkom

Jedna potpuno neočekivana suradnja, objavljena upravo na Svjetski dan glazbe, virtuoz iz Matulja, Zvjezdan Ružić još jednom donosi fantastičnu glazbenu ...