Početna - IZDVOJENO - Mi serviramo, ti osvajaš popuste na stolu. Dođi i pobijedi Decathlonca!
Dechatlon

Mi serviramo, ti osvajaš popuste na stolu. Dođi i pobijedi Decathlonca!

U subotu, 25. srpnja 2015., od 10.00 do 13.00 sati na riječkom Korzu (u trokutu kod Robne kuće, Hrvatske pošte i Gradskog tornja) Riječanke i Riječani imat će priliku testirati svoje umijeće i zaigrati popularni ping-pong na dosadnajvećem stolu za stolni tenis u Hrvatskojza kojim istovremeno može igrati i 10 ljudite tako ostvaritibrojne popuste u povodu otvorenja prve Decathlon trgovine u Rijeci.

Za ovaj demokratičan sport ne treba prediskustvo, a sudjelovati mogu gotovo svi – dovoljno je biti nešto viši od stola.Svima koji su željni dobrog provodapridružit će se i voditelj događanjaIvan Vukušić.

Decathlon je jedan od vodećih svjetskih lanaca sportske opreme, a otvorenje Decathlon trgovine u Rijeci održat će se u subotu, 1. kolovoza u 9.00 sati, Osječka 67 B, poslovna zona Škurinje (kod Lidla).Posjetitelji će u vikendu otvorenja imati priliku sudjelovati u sportskoj vikend avanturi te se sami okušati u raznim atraktivnim sportovima kao što su sportsko penjanje, nogomet, joga, biciklizam, boks, streljaštvo i drugi.

Sama trgovina prostirat će se na 2500 m2, što je jednako veličini trinaest teniskih igralištate s vrhunskom sportskom opremom za više od 70 sportova pod jednim krovom bit će najveća trgovina sportske opreme na području Primorsko-goranske županije i druga po veličini u zemlji.

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...