Početna - IZDVOJENO - Manifestacija Mića Marunada Lovran – prijave umjetnika do 01. listopada

Manifestacija Mića Marunada Lovran – prijave umjetnika do 01. listopada

Započele su prve pripreme za poznatu jesensku svečanost. Mića Marunada, koju svake godine u desetom mjesecu u Lovranu organizira Društvo “Naša djeca” iz Opatije/Lovrana, svake godine okupi i do 500 mališana s područja cijele Liburnije.

Organizatori žele pripremiti što bogatiji program te pozivaju umjetnike koji se bave slikarstvom, kiparstvom, grafikom, fotografijom, plesom, glazbom, i dr., da sudjeluju u manifestaciji i okupljenim mališanima predstave svoj rad. Prijave se primaju sve do 1. listopada.

Sukladno predloženom programu, organizator će osigurati adekvatan prostor, materijal i tehničke potrebe, dok je samo sudjelovanje volonterski doprinos umjetnika. Prijavu je potrebno dostaviti putem e-maila: dnd.opatija@gmail.com ili poštom na adresu Stubište Lipovica 2, 51410 Opatija, do 1. listopada 2017, poručili su organizatori iz DND-a Opatija.

Pojašnjavaju i kako prijava treba sadržavati prijedlog uključivanja (opis radionice, umjetničke akcije, izlaganja i sl.), tehničke potrebe, potreban materijal (okvirni troškovnik), maksimalan broj sudionika po radionici te kontakt (e-mail i broj mobitela), dodali su iz DND-a.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Bečki tjedan i Bečki bal

U Opatiji od 18. do 21. rujna    Manifestacija Bečki tjedan koja se već tradicionalno održava svake godine u rujnu, svoje ...