Početna - IZDVOJENO - Mića ribarska fešta u Ičićima
ičići
foto: screenshot youtube

Mića ribarska fešta u Ičićima

Nakon nekoliko godinau četvrtak, 9. lipnja 2016., Mića ribarska fešta u Ičićima doživljava potpuni redizajn nakon i opet postaje mjesto okupljanja djece, roditelja i svih gostiju koji će moći uživati u jednom originalnom i autentičnom zbivanju za ovo mjesto.

Kroz igru, sport, pjesmu, kreativnu radionicu, recitacije i plesove djeca imaju priliku interaktivno sudjelovati u programu, učiti o održivom razvoju, i kao mali domaćini ugostiti svoje vršnjake. Ovaj mali festival koncipiran je kao platforma na otvorenom za inspiraciju i edukaciju novih naraštaja koji su nositelji održivog razvoja svoje zajednice. Čitavo poslijepodne i večer prepunu besplatnih sadržaja omogućili su brojni pokrovitelji i prijatelji ovog događanja.

Razvoj dječjeg turizma kao selektivnog oblika predstavlja iskorak u razvoju obiteljskog turizma, te će s vremenom ovakva događanja još više obilježiti prepoznatljivost mjesta Ičići, koje već tradicionalno gradi kvalitetu usluge upravo u već spomenutom obiteljskom smještaju.

Ribarska fešta za djecu odvijat će se na prostoru ičićanske lučice.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Od danas jednostavniji način plaćanja parkinga u Opatiji

Uz parkirni sat za besplatan sat parkiranja svaki dan, od sada se može koristiti i parking bon s kojim u ...