Početna - IZDVOJENO - Michael Schumacher se počinje buditi
michael schumacher

Michael Schumacher se počinje buditi

Nakon više od tri mjeseca kome Michael Schumacher pokazao je napredak, znak da je svjestan svega oko sebe te se polako budi.

Njegovi najbliži i liječnički tim u bolnici u Grenobleu uz Michaela su od početka njegove teške borbe, od početka su vjerovali u napredak a sada su posebno optimistični. Nesreća mu se dogodila 29. prosinca 2013. godine teško je ozlijedio glavu na skijalištu, od tada se nalazi u komi.

Schumacherov oporavak je tekao sa nizom komplikacija, dan nakon nezgode javljaju iz bolnice da se bori za život te da postoji opasnost da se više neće probuditi iz kome, drugog ožujka tvrde da se nikad neće u potpunosti oporaviti te da ga samo čudo može spasiti, no obitelj je svo vrijeme bila uz njega i vjerovala u to da će se probuditi, tako su jučer nakon dugo vremena čuli dobre vijesti da pokazuje znakove poboljšanja te da nije istina da leži u vegetativnom stanju.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Prikupljanje božićnih drvaca na prostoru Grada Opatije

Nakon proteka božićno-novogodišnjih blagdana Komunalac d.o.o. organizirano prikuplja božićna drvca. Molimo građane da božićna drvca odlože pokraj vlastitog  spremnika za ...