Početna - IZDVOJENO - Milanović na sastanak Vijeća za obranu kasnio pa prigovarao predsjednici zbog mjesta na čelu stola. Kakav je zapravo protokol?
milanović

Milanović na sastanak Vijeća za obranu kasnio pa prigovarao predsjednici zbog mjesta na čelu stola. Kakav je zapravo protokol?

Pod predsjedanjem predsjednice Kolinde Grabar Kitarović u utorak je održana sjednica Vijeća za obranu na kojoj se trebalo razgovarati o prijedlogu Plana obrane, jednom iznimno važnom strateškom dokumentu. kako se doznaje konstruktivne rasprave zapravo nije ni bilo, a za sve je krivo ponašanje ponašanje premijera Zorana Milanovića.

Najprije je na sastanak zakasnio pola sata jer je razgovarao sa slovenskim premijerom Mirom Cerarom, a potom se pobunio vidjevši predsjednicu Kolindu Grabar-Kitarovič kako sjedi na čelu stola, naime to mjesto je smatrao svojimi i da on treba sjediti za čelom stola.

Osim kašnjenja i prigovaranja onoštoj zasta čudno je to što ovo nije prva sjednica Vijeća za obranu gdje MIlanović sjedi sa strane, naime  i za vrijeme dok je Ivo Josipović bio predsjednik, Milanović je imao mjesto sa strane, a ne na čelu stola.Situacija je dosta čudna budući da ovo nije bila prva sjednica Vijeća za obranu na kojoj je Milanović sjedio sa strane.

Još jedna potvrda da je to nepisano pravilo je i Jadranka Kosor bivša premijerka koja također sjedi sa strane dok je Josipović bio predsjednik.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...