Početna - IZDVOJENO - Milanović se htio pohvaliti pa ga brutalno popljuvali
milanović
Foto: Facebook

Milanović se htio pohvaliti pa ga brutalno popljuvali

Hrvatska je među zemljama s najvećim rastom BDP-a u EU. Ovo je samo jedan od rezultata rada naše vlade koja je ove četiri godine provodila reforme pazeći pritom da se ne raspadne krhko socijalno tkivo koje je građeno generacijama. Građani su nam dali povjerenje da nastavimo u ovom smjeru kao ozbiljni i odgovorni ljudi. Pozivam sve one koji su dobre volje i dobre vjere da nam se pridruže jer se Hrvatska ne smije vratiti na staro!”, objavio je Zoran Milanović na svom Facebook profilu.

Iako su brojni ekonomski stručnjaci već pojasnili da rast na koji se Vlada poziva nije realan niti je rezultat djelovanja Vlade, premijer u odlasku, čini se, ne odustaje od demagogije koju mu je za mastan novac prodao PR-ovac Alex Braun.

No da građani više to ne mogu ‘’popiti’’, potvrđuju komentari koji su se pod ovom objavom Zorana Milanovića pojavili u rekordnom roku.

”Daj nam reci što je to naraslo, što to proizvodimo i izvozimo?! Koliko čitam,gledam na tv samo zatvaramo firme, a o gladnoj djeci da i ne govorimo! Odvratni ste, no ovakav glupi narod bolje i ne zaslužuje!”

Našao se tu i pokoji pozitivan komentar.

”To se moglo i očekivati.
Da je HDZ bio na vlasti bili bi potonuli najmanje za 15%
Uz Vas možemo samo napred u bolje sutra”

Ipak, više je negativnih.

”To nije ‘rezultat rada vlade’ nego rast UNATOČ neradu vlade. Tek kad se olakša privatnu inicijativu imat ćemo rast koji se može pripisati dijelom i politici. Sve dok traje porezni, regulacijski i inspekcijski fašizam, nemate se pravo kititi tuđim perjem u dnevnopolitičke svrhe.”

”Ovi grafikoni su najveća prevara koju sam ikad vidio… strašno je kako neki falsificiraju stvarno stanje, koje je, Zorane: DRAMATIČNO!!!”

”Ali ipak je meni teško platit režije kao i prije 4 godine.. za privatan sektor se nitko ne brine! Radnici su sami!!!”

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...