Početna - IZDVOJENO - Milijan Brkić: Pet minuta vlasti briselskog Zoke građani bi platili 25 milijuna kuna
Milijan Brkic
Photo: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL

Milijan Brkić: Pet minuta vlasti briselskog Zoke građani bi platili 25 milijuna kuna

Glavni tajnik HDZ-a Milijan Brkić novom objavom na facebooku obrušio se na tehničkog premijera Zorana Milanovića i njegovu izjavu da bi bilo dobro da se konstituira Sabor, makar i na pet minuta.

5 MINUTA VLASTI LICEMJERNOG BRISELSKOG ZOKE HRVATSKI GRAĐANI BI TREBALI PLATITI 25 MILIJUNA KUNA

Hrvatska je iscrpljena od politike neuspjeha i sukoba.

Rezultati rada tj. nerada BRISELSKOG ZOKE: svakodnevno nestaju stotine radnih mjesta, pada životni standard, Hrvati iseljavaju, migranti useljavaju, povećava se javni dug i broj naših blokiranih sugrađana…itd. Nabrajanju nema kraja, a BRISELSKI ZOKA bi još 5 minuta vlasti!

Možda bi ga trebalo nominirati za Nobelovu nagradu!? Jedino bi bilo teško odlučiti za koje polje rada, ali mislim da definitivno zavrijeđuje Nobelovu nagradu za nerad!!!
U 4 godine nerada koji se odvijao od 10 sati ujutro, nakon sto se pospani “briselski branitelj” pojavio na poslu, do ručka u Taču ili Asu, rezultati nerada su fascinantni!

Mora da su se ideje kojima smo svjedoci, rodile negdje nakon ručka kad je “slučajni premijer” popio čašicu-dvije vina koje teško da je platio iz vlastitog džepa. Butelja koja košta kao mjesečni dječji dodatak bila je vjerojatno inspiracija za prošlotjedni saborski igrokaz kojim je želio poniziti MOST i pokušao ukinuti ovlasti Predsjednice Republike Hrvatske i Ustavnog suda prema konceptu tzv. REVOLUCIONARNOG PRAVA!

BRISELSKI ZOKA je na tripartitnim pregovorima promijenio taktiku i nastoji kupiti vrijeme za vlastito preživljavanje. Slučajni premijer se danas licemjerno založio za isforsirano konstituiranje Hrvatskog sabora, barem na 5 minuta, i to samo kako bi sebi priuštio još 5 minuta na čelu tehničke Vlade, pa i neka slika “privremenog” predsjednika Hrvatskog sabora visi u počasnoj sobi, za tih 5 minuta predsjedavanja! Jedino što nije hrvatskoj javnosti objasnio je porazan podatak da bi trošak te njegove “veleumne taktike” hrvatske građane koštao oko 25 milijuna kuna.

Moramo početi rješavati probleme koje je nagomilala nesposobna SDP-ova vlada, a vrijeme ‘curi’ i nemamo više vremena čekati. To građani očekuju i traže od nas. Očito BRISELSKI ZOKA još nije shvatio poruku da su 2/3 građana odabrali promjene. Domoljubna koalicija je pobijedila na izborima upravo zagovarajući promjene, a SDP je kao glavna antireformska snaga, izgubio izbore.

Hrvatska je, uostalom, prošla rigoroznu proceduru ulaska u EU. U lipnju 2011. ispunila je sve kriterije. EU stručnjaci su te godine odali RH priznanje za uređenost države. Tko je uništio te kriterije? Tko je srušio visoko postavljene standarde?!
Tko je od uređene države ponovno napravio “balkansku krčmu” i mračni crveni vilajet?

Narod je na izborima nedvosmisleno rekao NE “crvenom vilajetu” i antireformskom SDP-u. Narod je na izborima jasno rekao DA, MOST-u i Domoljubnoj koaliciji, rekao je DA promjenama. Ali, BRISELSKI ZOKA ne zeli NE, koji mu je dao narod na izborima, on bi barem jos 5 minuta vlasti za 25 milijuna hrvatskih kuna.

Bolje da BRISELSKOG ZOKU predložimo za “NOBELOVU NAGRADU ZA NERAD”. To će za hrvatske građane, biti puno jeftinije!!!

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...