Početna - IZDVOJENO - Milijan Brkić: SDP-ova politika- “mi ili oni”, danas pokazuje elementarno nepoštivanje volje birača
Milijan Brkic
Photo: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL

Milijan Brkić: SDP-ova politika- “mi ili oni”, danas pokazuje elementarno nepoštivanje volje birača

Mučno je pratiti s koliko mržnje različiti režimski “analitičari” i žurnalistički udarnici vrijeđaju predstavnike MOST-a iz razloga što se nisu odmah priklonili BRISELSKOM ZOKI i što ih nisu uspjeli slomiti medijskim reketom, ucjenama, prijetnjama ili “nemoralnim ponudama”, napisao je na svom Facebooku glavni tajnik HDZ-a Milijan Brkić.

Potom se osvrnuo na Uskokovu istragu oko mogućeg trgovanja mandatima.

– Samo naivni mogu povjerovati da će PINOKIO zaista ispitati mnogobrojne javno iznesene optužbe o SDP-ovim pokušajima korumpiranja ili zastrašivanja zastupnika MOST-a čiji je jedini cilj, iznutra razbiti i u što većem broju zastupnike MOST-a “privesti” BRISELSKOM ZOKI. Samo naivni mogu pomisliti da će pod aktualnim režimom, DORH pokrenuti istragu o “iščeznuću” 16,6 milijardi kuna u DUUDI-u, o aferi ZG Tower kojim su Zmajlović i njegov “partijski šef” oštetili proračun za teške milijune, o mutnim poslovima Kreše Milanovića, o nikad provedenoj istrazi o “crtačima” svastike na Poljudu. Uzalud nalazi Državne revizije i svjedočanstva – piše u svom statusu Brkić.

– To je jedini razlog zašto je PINOKIO onako nervozno “graknuo” na prijedlog predsjednika HDZ-a g.Tomislava Karamarka da je potrebno pojačati civilni nadzor nad sigurnosnim službama, policijom i cijelim represivnim aparatom. To je jedini razlog zašto je BRISELSKI ZOKA – pokušavajući skrenuti pozornost s vlastitih grijeha i zlouporabe represivnog sustava, onako agresivno lupetao o “mračnim vilajetima”. Koliko god oni širili mržnju, zataškavali i “rušili mostove”, istina će ubrzo ugledati svjetlo dana i izaći pred HRVATSKU JAVNOST – dodaje.

Brkić kaže kako su se na izborima dvije trećine građana odlučilo za promjene i time odabrali politiku zajedništva, a ne politiku “ili mi ili oni”.

 – SDP-ova politika- “mi ili oni”, danas pokazuje elementarno nepoštivanje volje birača i destruktivnim ponašanjem prema zastupnicima MOST-a, nastoji obezvrijediti glas hrvatskog puka. Naša je politika, politika ZAJEDNIŠTVA, rasta, razvoja, zapošljavanja, odricanja i predanog rada ZA razvoj boljeg društva. Zalagali smo se i zalažemo se za zajednički rad i žrtvu za naš puk i našu Hrvatsku, ali s onima koji svoju politiku grade na sličnim platformama. Nisu izgradili PELJEŠKI MOST, ali ruše demokratski izabran MOST! HRVATSKA ĆE IZAĆI IZ MRKLOG MRAKA CRVENOG VILAJETA KOJIM ŽELE ZAMRAČITI NAŠU MLADU I PRELIJEPU DOMOVINU – napisao je Brkić.
Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...