Početna - IZDVOJENO - Milijan Brkić: Vrijeme bahatosti i neodgovornosti je prošlo, pred nama je odgovoran posao
Milijan Brkic
Photo: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL

Milijan Brkić: Vrijeme bahatosti i neodgovornosti je prošlo, pred nama je odgovoran posao

Glavni tajnik HDZ-a Milijan Brkić na facebook profilu prokomentirao je najnoviji obrat i suradnju Domoljubne koalicije i Mosta.

Dragi prijatelji, nakon teških i višetjednih pregovora, HDZ i Domoljubna koalicija će zajedno s MOST-om sastaviti reformsku hrvatsku Vladu pred kojom je težak i odgovoran posao.

Želimo vratiti povjerenje našega naroda, svih naših građana u državne institucije i politiku. Moramo zaštititi našu i jedinu državu Hrvatsku i sačuvati je za našu djecu, za buduće generacije. Vratit ćemo dostojanstvo i poštovanje hrvatskim braniteljima, hrvatskim obiteljima, našoj Crkvi i našim tradicionalnim vrijednostima, koji su u proteklom periodu bili nemilosrdno napadani i ranjavani.

Nismo sveti ni bezgriješni, ali smo u najtežim vremenima pokazali spremnost za žrtvu, čak i vlastitih života. Pokazali smo korektnost, principijelnost i dosljednost i tijekom pregovora s našim partnerima. Nismo se borili za vlast, već za Hrvatsku.

Inzistirat ćemo da se na odgovorna mjesta imenuju oni koji će na najbolji način služiti našim ljudima i našoj državi. Birat ćemo najsposobnije, najodgovornije i najmoralnije. Zajedno s građanima pratit ćemo njihov rad i ponašanje.

Vrijeme bahatosti, neodgovornosti i bezobzirnosti je prošlo. Moramo spasiti našu Domovinu od gospodarske propasti. Moramo zaustaviti iseljavanje naše djece. Moramo ukloniti bodljikavu žicu s naših zapadnih granica, a kojom nas je prethodna vlast svojom politikom ogradila.

Moramo uspostaviti suradnju i obnoviti dobrosusjedske odnose s našim sunarodnjacima u BiH, susjednim zemljama i sa našim iseljeništvom. Oni su naša dragocjenost i naš oslonac kojeg su se neki iz sebičnih ideoloških razloga odrekli.

Moramo provesti reforme koje će osigurati stabilnost našoj Domovini i blagostanje našem narodu. Molimo za to Božju pomoć, za mudrost, skromnost i poniznost u služenju te podršku čitavog našeg naroda.

AKO JE BOG ZA NAS TKO ĆE PROTIV NAS !!!

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...