Početna - IZDVOJENO - Miro Kovač: Koalicija HDZ-a i Mosta jedino je rješenje za dobrobit zemlje
kovac
Foto: domoljubna.hr

Miro Kovač: Koalicija HDZ-a i Mosta jedino je rješenje za dobrobit zemlje

Dvije trećine hrvatskih glasača jasno su rekle da su u zemlji potrebne promjene, a na nama je da kroz pregovore s Mostom stvorimo zajedničku platformu i osiguramo promjene nužne za preokret u zemlji”, kazao je Kovač novinarima ispred središnjice HDZ-a.

Istaknuo je kako s Mostom nastavljaju konkretne pregovore po konkretnim područjima. Dodao je kako je to jedini put da se zemlja dovede na put gospodarskog oporavka, demografske obnove i svega što je ljudima nužno – konsenzusa i zajedništva. “Rješenje s onima koji su Hrvatsku upropastili je nešto što je nedopustivo i ne bi odgovaralo volji hrvatskih birača”, kazao je Kovač.

Naveo je kako HDZ sada pregovara s Mostom i onima koji će ih dodatno podržati istaknuvši kako se ne bave funkcijama, nego programom. “Uvjeren sam da to ide u pravom smjeru i uvjeren sam u uspjeh”, rekao je.

Poručio je kako su sada u pregovorima s Mostom te je izrazio uvjerenje da će HDZ sa svojim stručnjacima doći do zajedničke platforme i rješenja koja će zemlji omogućiti promjene, što su građani na izborima i tražili. “Svako drugo rješenje bila bi prevara birača”, istaknuo je.

Kovač je, upitan kako komentira da su se manjine priklonile SDP-ovoj koaliciji Hrvatska raste, odgovorio da nije čuo tu informaciju ocijenivši to “spinovima iz Banskih dvora”. “Mi razgovaramo sa svima”, rekao je.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...