Početna - IZDVOJENO - Miro Ungar na terasi Tamaris
4 opatijska cvijeta pogled

Miro Ungar na terasi Tamaris

Večeraš će se na terasi Tamaris Grand Hotela 4 Opatijska Cvijeta s početkom u 21,00 sat, u izvedbi legendarnog hrvatskog glazbenika Mire Ungara održati koncert pod nazivom ‘ZLATNE ŠEZDESETE’ . Uz poseban ugođaj kojim će terasa večeras zračiti, pokušajte se prisjetiti zlatnih opatijskih godina. Tijekom trosatnog koncerta Miru Ungara prati band uživo, a uživat ćemo u popularnim melodijama kao što su ‘What a wonderful world’, ‘Oh Carol’, ‘Stand by me’, ‘Buona sera signorina’, ‘Georgia on my mind’ i mnogih drugih. Osoblje odjeveno u kostime iz 60-ih poslužit će vas koktelima i prigodnim pićima, a veselu atmosferu na plesnom podiju zagrijat će melodije najpopularnijih hitova toga vremena.
Ulaz je besplatan, stoga svi koji su željni popularne glazbe zlatnih šezdesetih pozvani su da dođu i da se vrhunski zabave uz, pomalo već i zaboravljene, a opet svevremenske hitove!

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...