Početna - NOVOSTI - Misterij nestalog zrakoplova Malaysia Airlinesa
Foto: web

Misterij nestalog zrakoplova Malaysia Airlinesa

U zrakoplovu koji je nestao u subotu na putu iz Kuala Lumpura za Peking, nestalo je 239 ljudi. Pojavila se informacija da je zrakoplov možda otet s obzirom da je primjećeno da su dvoje putnika imali lažne putovnice.

Potraga za nestalim avionom i dalje traje te je postala pravi misterij. Gdje je tog kobnog dana avion nestao, nitko nezna. – Na žalost, nismo pronašli ni jedan objekt koji bi mogao biti dio zrakoplova. I dalje tražimo – rekao je čelnik zrakoplovstva u Maleziji.

U potrazi za nestalim zrakopolovom sudjeluju 40 brodova i 34 zrakopolova iz nekoliko zemalja. U nedjelju navečer su vijetnamske vlasti istaknule kako su u moru na jugu zemlje pronašli nekoliko dijelova aviona, uključujući i vrata. Te informacije nisu službeno potvrđene.

Interpol je pokrenuo istragu dvoje putnika koji su se ukrcali na let sa lažnim putovnicama. Sumnja se da su upravo oni povezani sa nestankom zrakoplova. Putem kamera, pokušava se otkriti tko su dvoje “lažnih” putnika.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Prikupljanje božićnih drvaca na prostoru Grada Opatije

Nakon proteka božićno-novogodišnjih blagdana Komunalac d.o.o. organizirano prikuplja božićna drvca. Molimo građane da božićna drvca odlože pokraj vlastitog  spremnika za ...