Početna - IZDVOJENO - Mjesec hrvatske knjige: Bruno Šimleša i Ingrid Divković gostuju u opatijskoj knjižnici
mjesec hrvatske knjige

Mjesec hrvatske knjige: Bruno Šimleša i Ingrid Divković gostuju u opatijskoj knjižnici

Povodom manifestacije Mjesec hrvatske knjige Gradska knjižnica i čitaonica “Viktor Car Emin” Opatija ovaj tjedan organizira dva zanimljiva događanja. Radi se o dva gostovanja popularnih hrvatskih autora.

U četvrtak, 3. studenoga u 20 sati u prostorijama Knjižnice publici će se predstaviti Bruno Šimleša – autor knjiga popularne psi­hologije. Dosad je objavio osam knjiga, od kojih su Ljubavologija (Naklada Ljevak, 2011.) i Škola života (Naklada Ljevak, 2014.) bile među najprodavanijim knjigama u Hrvatskoj, prodane u više od 25.000 pri­mjeraka.

Diplomirao je sociologiju 2002. godine na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, a zadnje dvije godine, osim pisanja i držanja predavanja, vodi emisiju Svaki dan, dobar dan na Hrvatskoj televiziji.

Sljedećeg dana, u petak, 4. studenoga u 18 sati počinje druženje s autoricom dviju knjiga – Ingrid Divković. Autorica će predstaviti svoju drugu knjigu “Knjiga za Divlju ženu” te blogericom Alis Marić, autoricom najpopularnije stranice i bloga o knjigama “ČITAJ KNJIGU”.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Kastavski umirovljenici završili tečaj informatike

Dvadesetak članova Udruge umirovljenika i starijih osoba Kastav završilo je program informatičkog obrazovanja u organizaciji Zajednice tehničke kulture PGŽ-a. U ...