Početna - IZDVOJENO - Mlađe nade Primorja osvojile broncu na Prvenstvu Hrvatske u vaterpolu

Mlađe nade Primorja osvojile broncu na Prvenstvu Hrvatske u vaterpolu

Od 29. kolovoza pa do 2. rujna odigrano je Prvenstvo Hrvatske u vaterpolu za kategoriju “Mlađe nade”.

Za napomenuti je da se radi o najmlađoj uzrasnoj kategoriji koja ima natjecateljski rang. Igrači Primorja EB osvojili su treće mjesto zahvaljujući uvjerljivoj pobjedi od 15:6 nad ekipom šibenskog Solarisa.

“Naši Primorjaši okupljeni u jeku turističke sezone koja uključuje obiteljske godišnje odmore odigrali su prve utakmice i osjetili ono što je glavna okosnica škole vaterpola, a to je osjetiti timski duh.

Utakmice koje su naši Primorjaši odigrali mogu se popratiti na stranici HVS-a, ali smo mišljenja da u ovoj uzrasnoj kategoriji primarni cilj mora biti stjecanje iskustva, a ne postizanje rezultata. Naši treneri Čiža i Taci zajedno s ekipom uspjeli su stvoriti pozitivnu atmosferu i jedno odlično putovanje koje se nastavlja na pripreme koje su održane u Szentesu.

Zahvaljujemo domaćinu VK Vukovaru na odličnoj organizaciji i ostalim klubovima na fair borbi i zajedničkom stjecanju iskustva”, poručili su iz VK Primorje EB.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Uskoro asfaltiranje prve dionice ceste u Žegotima

Dogovoreno je da će se završni sloj asfalta duž cijele dionice staviti odjednom što znači da će cesta biti zatvorena ...