Početna - IZDVOJENO - Mladi evaluiraju opatijski Lokalni program za mlade 2018.-2021. – ispunite upitnik

Mladi evaluiraju opatijski Lokalni program za mlade 2018.-2021. – ispunite upitnik

Grad Opatija objavila je kako mladi mogu evaluirati njihov program za mlade koji se provodio kroz prethodne tri godine, a na svojoj mrežnoj stranici obratili su se sljedećim priopćenjem:

“Dragi mladi sugrađani,

vjerovali ili ne, no prošle su četiri godine od usvajanja prvog strateškog dokumenta za mlade u Opatiji – Lokalnog programa za mlade Grada Opatije 2018.-2021.

Grad Opatija je stoga pokrenuo proces evaluacije kako bi se procijenila uspješnost provedenih mjera postavljenih dokumentom i utvrdilo koliko je još posla pred svima nama koji za mlade u Opatiji djelujemo kako bi se kvaliteta života mladih u Opatiji unaprijedila.

Tom prilikom izrađen je upitnik za mlade kroz koji možete do 20. siječnja 2022. ocijeniti pozitivne promjene i naravno, ukazati na ono što je još potrebno učiniti za mlade u narednom periodu.

Upitnik je namijenjen mladima u dobi od 15 do 30 godina koji u Opatiji žive, rade, školuju se, volontiraju i/ili sudjeluju u aktivnostima / programima za mlade koji se odvijaju u Opatiji i/ili organizaciji opatijskih udruga, klubova, ustanova, tvrtki…Dakle, svi  mladi stariji od 15 dolaze u obzir! 

Hvala na sudjelovanju! “

Izvor: Grad Opatija

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

(FOTO) Održan odbojkaški turnir Ičići Masters 2022.

Na plaži u Ičićima od 5. do 7. kolovoza odigran je turnir Ičići Masters 2022 – Pojedinačno Prvenstvo Hrvatske u ...