Početna - NOVOSTI - Mladi Opatijci, Matuljci i Lovranci se natjecali u pružanju prve pomoći

Mladi Opatijci, Matuljci i Lovranci se natjecali u pružanju prve pomoći

U organizaciji Gradskog društva Crvenog križa Opatija na samom kraju prošlog tjedna održano je 42. gradsko natjecanje iz pružanja prve pomoći za pomladak i mlade Crvenog križa, na kojem je sudjelovalo 29 učenika iz osnovnih i srednjih škola s područja Liburnije.

U kategoriji mladih prolaz na županijsko natjecanje izborila je ekipa Gimnazije Eugena Kumičića Opatija u sastavu Ivan Brkić, Emily Brumnić, Ivan Ivanković, Katarina Mohović, Uma Priskić i Nina Šarković koje su pripremali naši volonteri Crvenog križa Maša Dunatov i Frane Babić, a koja je pobijedila ekipu Hotelijersko-turističke škole Opatija.

U kategoriji podmlatka prolaz na županijsko natjecanje izborila je ekipa Osnovne škole Viktora Cara Emina Lovran u sastavu Enola Gržin, Maria Leana Đolonga, Sara Radoš, Ana Krištić, Ana Mihalić i Deborah Peršić pod stručnim vodstvom prof. Tatjane Halavuk i volontera Frane Babića i Maše Dunatov, a koja je bila bolja od ekipa Osnovne škole Dr. Andrije Mohorovičića Matulji i Osnovne škole Drage Gervaisa Brešca.

– Organizacija ovakvog događaja ne bi bila moguća bez rada i truda naših volontera i donacija naših donatora Kristijana Brke, pekare Radnik, Beach bara Lido i Choco bara koji su za naše natjecatelje pripremili sendviče, krafne, piće i čokoladu, poručili su iz Gradskog društva Crvenog križa Opatija

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Na području Opatije kršili mjere samoizolacije

U proteklih tjedan dana na području nadležnosti Policijske uprave primorsko-goranske utvrđeno je ukupno 36 kršenja važećih mjera samoizolacije kod hrvatskih ...