Početna - IZDVOJENO - Mladima stiže poziv za vojnu evidenciju

Mladima stiže poziv za vojnu evidenciju

Ministarstvo obrane Republike Hrvatske će od 15. ožujka do 30. travnja provodit upise u vojnu evidenciju svih muških osoba koje su rođene 2000. godine, ali i starijih koji još uvijek nisu upisani.

Svi koji zaprime poziv moraju se odazvati, a eventualnu spriječenost moraju najaviti unaprijed MORH-ovom područnom uredu u Rijeci.

“Pozivamo sve muške osobe, hrvatske državljane rođene 2000. godine i starijih godišta koji do sada nisu uvedeni u vojnu evidenciju da se jave u Područni odsjek za poslove obrane prema mjestu prebivališta radi uvođenja u vojnu evidenciju.  Osobe 2000. godišta koje su na kućnu adresu primile Poziv za uvođenje javljaju se u vrijeme i mjesto navedeno u primljenom pozivu.

Uvođenje u vojnu evidenciju za osobe s prijavljenim prebivalištem na području Primorsko-goranske županije obavljat će se od 15. ožujka do 30. travnja 2018. godine.

Osobe starijih godišta koje do sada nisu uvedeni u vojnu evidenciju, a imaju prebivalište na području Primorsko-goranske županije trebaju se javiti u Područni odsjek za poslove obrane Rijeka, Riva 10, drugi kat, soba 232 ili 236″, stoji u obavijesti Ministarstva obrane.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Draga di Lovrana i Plavi podrum počasni članovi JRE “Membre d’ honneur”

Lista “Membre d’ honneur” proširena je s tri nova člana. Riječ je o restoranu Plavi podrum s Voloskog, Draga di ...