Početna - IZDVOJENO - MNK Gorovo na drugom mjestu u 2 HMNL zapad za juniore

MNK Gorovo na drugom mjestu u 2 HMNL zapad za juniore

Nakon mukotrpne sezone, na završnom turniru najbolje 4 ekipe odigranom u Matuljima, MNK Gorovo osvojilo je drugo mjesto u ovogodišnjem izdanju 2 HMNL zapad za juniore. Odličan je to rezultat opatijskih mladića, koji su ostvarili veliki rezultatski iskorak u odnosu na prošlu sezonu te dokazali kako futsal u Opatiji itekako ima svijetlu budućnost. U polufinalu dječaci iz Gorova su u izvrsnoj utakmici, boljim izvođenjem penala, pobijedili sjajnog domaćina iz MNK Kvarner, dok se u finalu odlična ekipa Futsal Pule ipak pokazala kao malo preveliki zalogaj te je zasluženo odnijela trofej prvaka u Pulu. Gorovo u svojim redovima ima i najboljeg strijelca prvenstva Zvonimira Vinkovića sa 27 postignutih golova.
Za Gorovo su u ovoj sezoni nastupali: Dominik Oklobdžija (C), Valentino Makić, Manuel Šebenik, Maro Rosić, Zvonimir Vinković, Domagoj Vidović, Alen Muminović, Tin Petković, Kristian Kurti, Lorenzo Maršanić, Bojan Ždralović, Leon Popović, Josip Marić.
Također treba pohvaliti i cjelokupni stožer i vodstvo kluba, koji su u ovim nezahvalnim vremenima za dvoranski sport, uspjeli ostvariti zavidan rezultat te zasigurno na taj način pridonijeti popularizaciji futsala u Opatiji.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Jedna osoba ozlijeđena prilikom prometne nesreće na staroj cesti preko Učke!

Zbog izlijetanja kamiona na županijskoj cesti Vela Učka – Poklon, ova je cesta trenutno zatvorena za sav promet! Prema prvim ...