Početna - IZDVOJENO - Mnogobrojni Riječani očekali Novu godinu uz Gibonnia
gibonni
foto:eseker-ri

Mnogobrojni Riječani očekali Novu godinu uz Gibonnia

Tisuće ljudi, Riječana i gostiju, ušle su u 2017. godinu u odličnome ozračju na Korzu uz Gibonnija, Belfast Food, En Face i Izet i Borgie. Sve najbolje prvi je zaželio gradonačelnik Vojko Obersnel, a oko 45 minuta poslije ponoći na svijet je došla i prva riječka beba.

Posljednjega sata 2016. i u prvome 2017. riječku publiku na prepunome Korzu zabavljao je najpoznatiji kantautor, Splićanin Zlatan Stipišić Gibonni. S nizom gostiju, ali i uz pomoć dobro raspoloženih Riječana, izvodio je red novih, red starih hitova: Dvije duše, Mirakul, Oprosti, Ne odustajem, Činim pravu stvar, Sreća, Posoljeni zrak i razlivena tinta, Dobri judi, Zlatne godine…

Prije Gibe svirali su riječki bendovi Izet i Borgie te En Face, a da zabava potraje do ranoga jutra pobrinula se grupa Belfast Food. Točno u ponoć, uz raskošan vatromet s krova Robne kuće RI, taktove valcera i otvaranje šampanjca, okupljenima i svima ostalima je sve najbolje zaželio gradonačelnik Vojko Obersnel: “Želim vam puno sreće, zdravlja, uspjeha, ljubavi, uspjeha u ljubavi u novoj godini iz Europske prijestolnice kulture! Živjeli!”

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...