Početna - IZDVOJENO - Močinić, Maleš i Vargić oduševili fanove u Jax centru Kukuljanovo
jax hnkrijeka

Močinić, Maleš i Vargić oduševili fanove u Jax centru Kukuljanovo

Kao jedno od pratećih događanja ovogodišnjih Dana građevine (28.09. – 3.10.2015.),  Jax edukacijsko-prodajni centar Kukuljanovo posjetili su igrači HNK Rijeke.

Po obilasku  svih odjela – građevinskog materijala, keramike i sanitarija, drva i podnih obloga te građevinske samoposluge, zadržali su se uz veliki jacuzzi  kojeg prezentira tim odjela bazena, novog i brzorastućeg Jax-ovog odjela koji se nalazi u prodajnom centru Trinajstići.

Ivana Močinića, Ivana Vargića i Matu Maleša dočekali su brojni fanovi koji su se s njima imali prilike upoznati i fotografirati, ali i zaigrati stolni nogomet te pokazati umijeće baratanja loptom. Usprkos buri koja je olujno puhala, kupci su uspjeli provjeriti i Vargićeve reflekse šutirajući mu na, za tu priliku posebno konstruiran gol od materijala iz Jax-a.

Dani građevine u Jax-u Kukuljanovo nastavljaju se do subote 3. listopada, uz pokazne gradnje, edukacije i savjetovanja o gradnji i uređenju doma. Sve dane, od 8 do 20 sati, dodatni popusti vrijede i u Jax prodajnim centrima u Trinajstićima, Crikvenici i Novom Vinodolskom, a kupcima su pripremljeni i brojni pokloni.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...