Početna - IZDVOJENO - Močinić putuje u Brazil na Svjetsko prvenstvo
Foto: web

Močinić putuje u Brazil na Svjetsko prvenstvo

Nakon jučerašnje utakmice proiv Mali-a Izbornik repreznetacije Niko KOvač iznesao je popis igrača koji će predstavljati Hrvatsku na Svjetskom prvenstvu u Brazilu. Među tim sretnicima našao se i veznjak Rijeke Ivan Močinić. Iako zbog ozljede gležnja nije konkurirao za utakmicu u kojoj je Hrvatska golovima Ivana Perišića porazila Mali, Močinić je odličnim nastupima u Prvoj HNL i Europi skrenuo pažnju na svoj potencijal i postao tek četvrti igrač Rijeke koji će nastupiti na Svjetskom prvenstvu.

Iako je bilo Riječana koji su nastupali na velikim natjecanjima, Močinić je pozivom za Brazil ušao u probrano društvo u kojem se nalaze tek legendarni Pero Radaković te Miloš Hrstić i Ive Jerolimov. Radaković je obilježio Svjetsko prvenstvo u Čileu 1962. godine čuvenim pogotkom u četvrtfinalu protiv SR Njemačke, Hrstić i Jerolimov nastupili na Mundijalu u Španjolskoj 1982. godine, a Močinić dobio priliku postati prvi igrač Rijeke od neovisnosti koji će nastupiti na velikom natjecanju za reprezentaciju Hrvatske.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...