Početna - IZDVOJENO - Modna poslastica: 11.Riječke stepenice
rijecke stepenice

Modna poslastica: 11.Riječke stepenice

11.Riječke stepenice, jedno od najvećih modnih događanja u Hrvatskoj održati će se u petak 25.kolovoza 2017. na stepenicama pored Grand hotela Bonavia u Rijeci .

Ovo atraktivno modno događanje na kamenim stubama u srcu grada najljepša je i najglamuroznija modna revija na otvorenom koju s nestrpljenjem iščekuje publika, ali i dizajneri. Mnogobrojni brandovi na ovoj modnoj manifestaciji predstavljaju svoje kolekcije haljina, odijela te modnih dodataka i to preko deset godina za redom, a “modne stepenice” postale su prepoznatljiva turistička atrakcija pred kraj ljeta.

“Ove će godine publika zasigurno uživati u pravoj modnoj rapsodiji gledajući petnaestak modnih revija u jedinstvenom ambijentu u centru grada u programu koji će trajati sat i pol. To je apsolutno najveći broj revija koji se u Hrvatskoj održava unutar samo jedne modne večeri uz cjelovite kolekcije za jesen/zimu”, ističe direktorica projekta Ivana Delač Đolo. Stoga i ne čudi što su Riječke stepenice najomiljenije modno okupljalište zaljubljenika u trendove već puno desetljeće i pravo mjesto koje dizajneri i modne kuće biraju za predstavljanje svoje odjeće. Ulaz na revije je slobodan.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Sutra u Matuljima akcija dobrovoljnog darivanja krvi

Gradsko društvo Crvenog križa, sutra, 24. rujna organizira akciju dobrovoljnog darivanja krvi. Ovo je sjajna prilika za sve one koji ...