Početna - IZDVOJENO - Moj Trsat 2- Iz škabelina i kartulina naših starih
trsat
foto: galileo

Moj Trsat 2- Iz škabelina i kartulina naših starih

U  okviru dugogodišnje manifestacije DANI TRSATA (u trajanju od 16. do 24. travnja 2015.) u organizaciji Hrvatske čitaonice Trsat održati će se projekt MOJ TRSAT. Ovogodišnje, drugo izdanje projekta, stavlja pred  građane novi izazov. Za razliku od prošlogodišnjeg uspješnog foto-video natječaja na temu trsatskih vizura, ove se godine  na jednom mjestu okuplja što više fotografske dokumentacije iz albuma naših starih kao i razglednica.

Svi oni koji u svojim malim obiteljskim riznicama pomno čuvaju podsjetnike na minula vremena i  lijepi Trsat, bilo da su žitelji ovog djela Rijeke ili ih obiteljska prošlost veže za ovaj kraj, a koji imaju originale ili vjerne preslike obiteljskih fotografija, bilo da su crno-bijele ili u boji, te stare razglednice Trsata  mogu ih poslati poštom ili osobno donijeti u tajništvo Hrvatske čitaonice Trsat, Šetalište Joakima Rakovca 33, i to do 22. travnja.

Prispjele razglednice i fotografije – koje će biti vračene vlasnicima izložiti će se na prigodnoj izložbi 24.04.2015 u prostoru Hrvatske čitaonice Trsat. Svečano otvorenje zakazano je za 19.00 sati.

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Grad Opatija odbija povećanje cijene odvoza otpada

Grad Opatija je odbio zahtjev Komunalca d.o.o. za izdavanje suglasnosti na izmjenu Cjenika javne usluge prikupljanja miješanog otpada i biorazgradivog ...