Početna - IZDVOJENO - Moščenićka Draga ovaj vikend postaje Mala Italija
moscenicka draga
web

Moščenićka Draga ovaj vikend postaje Mala Italija

Drugo izdanje programa ”Italia in Arte e Cultura” pretvara Moščenićku Dragu, točnije rivu i centar u Malu Italiju i to ovaj vikend, od 14. do 16. kolovoza.

U petak, 14. kolovoza u 20:00 sati počinje program duetom Lorisa i Ferucia na harmonikama, a u 20:45 slijedi prvi čin drame Romeo i Julija na balkonu zgrade u Starom gradu. U 21:00 glazbeni set ima Gruppo Mandolinistico Fratellanza, a o 21:45 ponavja se ista kombinacija do ponoći.

Pešekani band i Mauro Staraj & La banda zaduženi su za subotnju zabavu, a dan nakon, u nedjelju opet slijedi bogati program.

Tradicionalno natjecanje u plivanju i veslanju na rivi počinje u 18:00 sati, a u 19 :00sati kreće nastup Lorisa i Ferucia na harmonikama. Od 20:00 sati na rasporedu je koncert  Musica Mediterranea tenora Hrida Matića i pijanista Gaja Matića Marovića. Uprizorenje prvog čina predstave Romeo i Julija održat će se u 21:00 sat, nakon čega kreće pizza fest – natjecanje u spravljanju najbolje pizze, da bi se do kraja večeri ponovio program Musica Mediterranea, uprizorenje predstave i nastup harmonikaša.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...