Početna - IZDVOJENO - MOST: Prgomet je pozvao sam sebe na sastanak
drago-prgomet-facebook
foto: facebook

MOST: Prgomet je pozvao sam sebe na sastanak

Iako je Drago Prgomet u subotu na svom Facebook profilu objavio kako ga je Most pozvao na nedjeljni sastanak u Zagrebu, Most sada tvrdi da to nije istina.

Naime, Most je u subotu oko 15 sati poslao priopćenje u kojem demantira Prgometa.

– Gospodin Drago Prgomet samoinicijativno je poslao poruke članovima Nacionalnog Vijeća i saborskim zastupnicima, te je sam sebe pozvao na sutrašnji sastanak Mosta nezavisnih lista. Međutim, on se svojim nedavnim postupcima koji su bili potpuno neusuglašeni s Nacionalnim vijećem Mosta nezavisnih lista sam isključio iz tog tijela te je slijedom toga donesena odluka da će se s gospodinom Prgometom razgovarati tek nakon završetka pregovora – priopćeno je iz Mosta.

– Drago Prgomet, nažalost, nastavlja nametati svoje stavove i postupke ostalim članovima Mosta, ali bez obzira na to Nacionalno vijeće i saborski zastupnici držat će se svoje odluke da ga saslušaju isključivo nakon završetka pregovora, iako gospodin Prgomet trenutačno postupa isključivo u skladu sa svojim osobnim potrebama, a ne interesima Mosta – stoji u priopćenju.

Također, treba spomenuti i to da je Božo Petrov, čelnik Mosta, odmah nakon što je Prgomet objavio da dolazi na sastanak poručio da to ne čini.

Inače, Most će interni sastanak održati u nedjelju 22. studenoga u Hotelu Antunović s početkom u 10 sati. Predstavnici Mosta nezavisnih lista bit će dostupni za izjave u 16 sati. Priopćili su da prije početka sastanka neće biti izjava za medije.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...