Početna - IZDVOJENO - Muškarac koji je poginuo na Zametu imao je svega 19 godina, policija otkrila detalje

Muškarac koji je poginuo na Zametu imao je svega 19 godina, policija otkrila detalje

U prometnoj nesreći koja se dogodila 22. svibnja oko 20,30 sati u Ulici A. Pilepića u Rijeci jedna je osoba smrtno stradala, dvije su teže, a jedna je lakše ozlijeđena.

Vozač osobnog vozila Renault Clio riječkih registracijskih oznaka kretao se navedenom ulicom te je dolaskom kod kbr. 4 ušao u raskrižje ne propustivši vozilo marke VW Polo koje je dolazilo sa ceste s prednošću prolaza. Ovo drugo vozilo kojim je upravljao 29-godišnji hrvatski državljanin udarilo je u bočni dio Renaulta, koji je nakon zanošenja udario u stablo i prometni znak.

Poradi pružanja liječničke pomoći u KBC Rijeka sudionici prometne nesreće prevezeni su u KBC Rijeka. Nažalost, 19- godišnji putnik u osobnom vozilu Renault naknadno je preminuo u bolnici. Drugi putnik i 19-godišnji vozač istoga vozila zadobili su teške tjelesne ozljede. Vozač osobnog vozila VW lakše je ozlijeđen. Okolnosti prometne nesreće još se utvrđuju.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Povećan proračun Općine Matulji

No, uz napomenu Nakon dvije elektroničke sjednice u Školskoj sportskoj dvoran održana je sjednica Općinskog vijećaOpćine Matulji. Proračun Općine tehničkim ...