Početna - IZDVOJENO - Muškarac na Srdočima nekoliko godina skrivao tijelo svoje majke, a onda zapalio stan

Muškarac na Srdočima nekoliko godina skrivao tijelo svoje majke, a onda zapalio stan

Policijski službenici Službe općeg kriminaliteta Policijske uprave primorsko-goranske proveli su kriminalističko istraživanje vezano uz počinjenje kaznenih djela povreda mira pokojnikadovođenje u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom i prijevara.

Za navedena kaznena djela osumnjičen je 42-godišnji hrvatski državljanin za kojeg je utvrđeno kako je nekoliko godina nakon smrti hrvatske državljanke, njegove majke, skrivao tijelo pokojnice te sve do rujna 2017. godine u njeno ime preuzimao novčanu pomoć. Ovim je na prijevaran način doveo u zabludu nadležni centar za socijalnu skrb čime je državni proračun oštetio za najmanje 24.000 kuna.

Također se sumnjiči da je u namjeri prikrivanja kaznenog djela počinjenog na štetu državnog proračuna u rujnu 2017. godine u stanu na području Srdoča u Rijeci namjerno izazvao požar čime je u opasnost doveo ostale stanare zgrade i njihovu imovinu.

Osumnjičeni je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu, objavila je ove srijede riječka policija.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Objava Liste kandidata za DGV

Lista kandidata za vijećnike XII. saziva Dječjeg gradskog vijeća     Nakon prezentacije projekta „Dječje gradsko vijeće“ u osnovnim školama Rikard Katalinić ...